Alltså, TVÄRBANAN!!! Vad i HELVETE är det för fel på SL? Hur kan de skicka ut EN ynka vagn mitt under rusningstid när hela jävla vagnen är fullproppad med sjuka människor som hostar och snörvlar?! Är ni helt jävla inkompetenta? Folk står packade som sillar och man får panik över att bli smittad! Det är ju för fan omänskligt att behandla oss resenärer så här. Vi betalar dyra biljetter för att kunna åka bekvämt och säkert, men det verkar ju vara helt jävla skitsamma för SL!

Har ni fått en skruv lös i pannkakan eller vad? Tvi er och er jävla trånghetsjox! Folk hostar och nyser och man står där som en svettig sill i en sardinkonserv. Vad fan tänkte ni med, rövost och navelludd?! För en jävla gångs skull, använd hjärncellen och skicka fler vagnar! Vi vill inte stå där som idioter i en dundersnorkork!

Ni måste börja tänka på oss som faktiskt använder den här skitservicen dagligen! Fy fan för er och ert jävla skitplanerande! Kan ni inte fatta att folk är sjuka och behöver kunna hålla avstånd?! Nej, istället ska vi stå där som en samling fåniga fladderfän och trängas! JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG! Skärp er för fan!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Alltså…

Inläggsnavigering


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link